Werknemers

De perfecte baan is dichter bij dan je denkt.

Bouw Support Nederland is een betrokken en resultaatgerichte uitzendorganisatie. Wij helpen je graag bij het vinden van een leuke baan die uiteraard aansluit bij jouw wensen en ervaring(en). Daarbij kijken we niet alleen naar het soort werk en de functie, maar ook naar arbeidsvoorwaarden, de mogelijkheden tot persoonlijke ontwikkeling en de werksfeer.

Ben je op zoek naar een fulltime of parttime baan, vakantiewerk of een bijbaan?
KLIK HIER VOOR INSCHRIJVEN

Indiensttreding

Wij hebben ervoor gekozen om het juridisch werkgeverschap uit te besteden aan Maqqie.  Je bent daarom niet in dienst bij Bouw Support Nederland, maar bij Maqqie. Jouw (uren)declaraties, het uitbetalen van je salaris, alle loonstroken en de jaaropgaven worden verstrekt en verwerkt door Maqqie. Ook het zogenaamde ARBO-traject (ziekteverzuim en re-integratie) loopt via Maqqie.

 

Ziekte

Als je ziek bent moet je dit ALTIJD direct telefonisch aan de praktisch werkgever melden voor 07:30 uur en vóór 09:30 uur ‘s ochtends aan Maqqie melden via telefoonnummer: 088-0107500. Wanneer je bent hersteld en weer aan de slag gaat bij de inlener, moet je dit uiteraard ook weer aan ons en Maqqie melden. Je kunt NIET ziek melden per E-mail, Sms of WhatsApp. Meer over ziekte

 

Uren

Gewerkte uren dienen altijd uiterlijk vóór maandag 12 uur bij ons zijn ingediend én geaccordeerd om die week te kunnen worden verwerkt en verloond. Via Mijn Bouw Support Office kun je online gewerkte uren declareren en jouw loonstroken en jaaropgaven opvragen. Je ontvangt toegangscodes van Mijn Bouw Support Office pas als je dossier compleet is.
 
 

Betaling

Afhankelijk van jouw contract ontvang je wekelijks, 4-wekelijks of maandelijks jouw salaris. Standaard verlonen wij elke vrijdag na de gewerkte week jouw uren uit (bij weekbetaling). Indien je per 4 weken betaalt krijgt, verlonen wij op de vrijdag in week 5 de uren van week 1 t/m 4. Bij maandbetaling verlonen wij op de vrijdag in de eerste volle week van de nieuwe maand. Houd altijd rekening met 1 a 2 dagen verwerkingstijd van transacties door de banken. Meer over betaling

Vakantie

Je hebt recht op vakantie. Je wordt doorbetaald op algemeen erkende feestdagen waarop je anders normaal zou werken.  8% van jouw loon wordt gereserveerd voor de vakantiebijslag (vakantiegeld). In juni wordt het vakantiegeld uitbetaald. Meer over vakantie

CAO

Wij werken met een ABU-CAO, de nodige primaire/secundaire arbeidsvoorwaarden en een basis pensioenregeling van 2,60%.
Meer over de ABU CAO

Pensioen

Afhankelijk van je arbeidsovereenkomst bouw je pensioen op wanneer je minimaal 26 weken voor Bouw Support Nederland hebt gewerkt.
Meer over pensioen

Jouw dossier

Wanneer je dossier niet compleet is mogen we niet tot betaling overgaan. Zorg er dus voor dat je direct alle nodige documenten invult, ondertekent en inlevert of retour stuurt. Je personeelsdossier is compleet wanneer wij de volgende zaken ingevuld en ondertekend van je hebben ontvangen:

  • Arbeidsovereenkomst
  • ID-Checker Formulier met een geldig identiteitsbewijs (paspoort of ID-kaart beide zijden)
  • AVI Formulier: ArbeidsVerleden Inlichtingen (AVI) en Loonbelastingverklaring
  • ARBO Formulier
  • De ondertekende Algemene Voorwaarden (in fase B en C)

Verder moet ook de plaatsingsbevestiging of inleenovereenkomst ingevuld en ondertekend retour zijn ontvangen van jouw inlener.

 

Begrippen

Maqqie is jouw juridisch werkgever. Zij verzorgen het administratieve, financiële en juridische deel van het werkgeverschap. Het bedrijf waar je bent tewerkgesteld is jouw inlener. De inlener is je praktisch werkgever en de organisatie waar je feitelijk de werkzaamheden uitoefent. Je werkt ook onder leiding en toezicht van de inlener. De inlener bepaalt bijvoorbeeld: werktijden en voorwaarden, hoogte van je salaris, secundaire arbeidsvoorwaarden (vakantiedagen, reiskostenvergoeding e.d.) en contractverlenging.

 

Jouw voordelen

Je bent als werknemer verzekerd dat je in dienst bent bij een solide partij die het werkgeverschap professioneel uitvoert. Maqqie zorgt voor stipte betaling van je salaris en vakantiegeld en doen de afdracht van alle loonbelastingen. Maqqie controleert op de juiste toepassing van de CAO en voeren wettelijke loonsverhogingen en periodieken door waar je recht op hebt. Maqqie bezit alle belangrijke kwaliteitskeurmerken en branchecertificeringen en wordt uitgebreid gecontroleerd op het correct naleven van wet -en regelgeving van het arbeid -en uitzendrecht. Maqqie is onder andere NEN4400-1 en VCU gecertificeerd en geregistreerd bij de Stichting Normering Arbeid.

 

Afdrachtsgarantie, certificering en zekerheid

Wij zijn ons bewust van alle risico’s en verantwoordelijkheden die professioneel ondernemen met zich meebrengen. Wij hanteren momenteel een uitzendovereenkomst per project, plus de ABU-CAO voor uitzendkrachten.

Vragen ?

Voor vragen over bijvoorbeeld je loonstrook, jaaropgave, betaling van je salaris, vakantiedagen, vakantiegeld, pensioen en ziektegeld lees je eerst de veelgestelde vragen van werknemers of neem je tijdens werkdagen tussen 06:00 en 18:00 uur contact op met onze helpdesk via telefoonnummer 010-7617393 of per e-mail via info@bouw-support.nl.
error: Bouw Support © 2023