Opdrachtgevers

Uw werving en selectie in goede handen

Voor bedrijven die te maken hebben met groei, krimp of tijdelijke projecten is een flexibele vorm van werving en selectie een must. Als opdrachtgever kan het echter lastig zijn om u bezig te moeten houden met de bijbehorende administratieve lasten rondom de werving en selectie van (tijdelijke) vaklieden. Bouw Support Nederland neemt de werving en selectie graag uit handen.

Een nieuwe kijk op werving en selectie

Met onze nieuwe kijk op (online) werving en selectie, maken we de arbeidsmarkt niet alleen efficiënt en duurzaam, maar ook leuker voor iedereen! Heeft u als opdrachtgever interesse in een partij met flexibele oplossingen voor werving en selectie? Maak direct een afspraak met een van onze adviseurs. U bent uiteraard van harte welkom om bij ons langs te komen op kantoor om onder het genot van een kopje koffie en/of thee alle mogelijkheden te bespreken!

Werving en selectie binnen een flexibel netwerk

Bij de werving en selectie van nieuw personeel maakt Bouw Support Nederland gebruik van een arbeidsmarktmodel waarin uitgegaan wordt van een mobiliteitsnetwerk en social media. Door de werving en selectie te beheren en bewaken zorgt Bouw Support Nederland er op deze manier voor dat de mobiliteit van iedereen binnen het netwerk wordt gefaciliteerd en ingevuld.

Full service partnership

Heeft u openstaande vacatures? Bouw Support Nederland verzorgt voor u graag de werving en selectie. Wanneer de juiste persoon voor de vacature is gevonden, sluit hij of zij het contract bij Bouw Support Nederland af. Op deze manier zijn alle werkgeversrisico’s voor rekening van Bouw Support Nederland. En dat geeft u een fijn gevoel als ondernemer! We denken als ondernemer met u mee en kunnen de gehele administratie bij u uit handen nemen.

 
 

Payroll

Voor onze Payrolling en Backoffice werken wij samen met (naam). Zij nemen veel werk voor ons uit handen en bieden ons de nodige zekerheid. Hierdoor kunnen wij ons beter richten op de wensen en eisen van onze klanten en meer tijd besteden aan persoonlijke ondersteuning.

Uw voordelen op een rij:

  • Geen personeelsrisico’s.
  • Geen personeelsadministratie.
  • Geen salarisadministratie.
  • Geen verzuimadministratie.
  • Geen Arbodienst abonnement.
  • Geen loondoorbetaling bij ziekte.
  • Geen HR overleg.
  • Geen kosten werving- en selectie.

Tevens zijn onze vaklieden verzekerd van een goede ABU-CAO, de nodige primaire/secundaire arbeidsvoorwaarden en een basis pensioenregeling van 2,60%.

 
 
 

Afdrachtsgarantie, certificering en zekerheid

Wij zijn ons bewust van alle risico’s en verantwoordelijkheden die professioneel ondernemen met zich meebrengen. Wij hanteren momenteel een bemiddelingsovereenkomst per project, plus een modelovereenkomst voor zzp’ers. En voor uitzendkrachten werken wij met een uitzendovereenkomst per project, plus de ABU-CAO.

G-rekening

Het is belangrijk dat afdrachten voor het UWV en Fiscus correct en tijdig worden gedaan. Het gebruik van onze G-rekening geeft hierin zekerheid. Een G-rekening is een geblokkeerde bankrekening die uitsluitend kan worden gebruikt om betalingen te doen aan de Belastingdienst.

 
error: Bouw Support © 2023